Tim
Geschreven door
Tim

Het nieuwe jaar is begonnen, de hoogste tijd voor Nike om alvast met een voorproefje te komen als het gaat om nieuwe Nike Dunks. We hebben de officiële foto's van de eerste collab van de Nike Dunk, want Nike SB gaat de samenwerking aan met de Californische retailer Pawnshop Skate Co., met als resultaat deze prachtige upcoming Pawnshop Skate Co. x Nike SB Dunk High.

Deze High versie van de Dunk is voorzien van een elegante afwerking, door een sportief zwart en bruin premium lederen bovenwerk en vergulde details die de So-Cal skate scene vertegenwoordigen. Rijke bruine tinten op de tenen en Swooshes zijn subtiel uitgevoerd, waarbij de Swooshes ook nog gouden omtrekaccenten heeft die zich vanaf de achterkant al laten zien. Het "Wing & Wheel" -embleem van Pawnshop Skate Co. staat geborduurd in de enkelflappen en gestempeld op de inlegzolen, samen met de Nike branding.

De bovenste metalen veterogen hebben een lichtbruine suède uitvoeringen, die zorgen voor een mooi contrast met de rest van het ontwerp. Ten slotte hebben is er gekozen voor leren tonglabels waarop beide merken zijn weergegeven, met aan de binnenkant de lange geschiedenis van de winkel. De Pawnshop Skate Co. x Nike SB Dunk High is gebouwd op witte tussenzolen en zwarte rubberen buitenzolen en wordt geleverd met speciale boxing en extra premium veters.

De sneaker zal naar verwachting dit jaar nog droppen. Benieuwd naar de exacte daum van release? We houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Pawnshop Skate Co. x Nike SB Dunk High

Datum nog
niet bekend
Pawnshop Skate Co. x Nike SB Dunk High

Pawnshop Skate Co. x Nike SB Dunk High

FJ0445-001
Alle verkooppunten
Pawnshop Skate x Nike SB Dunk High Foto 10
Pawnshop Skate x Nike SB Dunk High Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim