De inmiddels 41 jaar oude Air Force 1 van Nike maakt zich op voor de lente/zomer van 2023 met een nieuwe "Gingham" line-up die zal droppen in een paar verschillende kleuropties vergelijkbaar met hun "Paisley" serie.

Nike Air Force 1 Low "Blue Gingham"

Deze Nike Air Force 1 Low "Blue Gingham" gaat gekleed in een White en University Blue kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 Low heeft een traditionele volledig witte bovenkant met een leren basis, mesh tongen en voeringen. Het opvallendste detail van de schoen is de gingham print die is gebruikt op de Swooshes en hiel overlays. University Blue tongen en binnenzool branding, samen met blauwe dubraes op een witte AF1 rubberen maken het ontwerp af.

Nike Air Force 1 Low Blue Gingham Foto 1

Nike Air Force 1 Low "Blue Gingham"

Jul
07
Nike Air Force 1 Low Wmns "Blue Gingham"

Nike Air Force 1 Low Wmns "Blue Gingham"

DZ2784-100
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Blue Gingham Foto 4
Nike Air Force 1 Low Blue Gingham Foto 3

Naast het "Blue Gingham" paar, brengt Nike ook een "Red Gingham" colorway van Bruce Kilgore's iconische Air Force 1 uit. Deze zijn onderdeel van een grotere "Gingham" collectie voor het komende picknick seizoen.

Nike Air Force 1 Low "Red Gingham"

Deze versie gaat gekleed in een wit en rood kleurenschema en heeft exact hetzelfde ontwerp als het "University Blue" paartje, met een traditionele volledig witte bovenkant gemaakt met een leren basis, mesh tong en voering. Ook bij deze schoen is de gingham print gebruikt op de Swooshes en hiel overlays. Rode contrasterende accenten op de tong en de binnenzool en de veters op de witte AF1 rubberen zool maken het ontwerp compleet.

Nike Air Force 1 Low Red Gingham Foto 1

Nike Air Force 1 Low "Red Gingham"

Jul
17
Nike Air Force 1 Low Wmns "Red Gingham"

Nike Air Force 1 Low Wmns "Red Gingham"

DZ2784-101
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Red Gingham Foto 4
Nike Air Force 1 Low Red Gingham Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur