Wie kent 'm niet? Piet Janssen - beter bekend onder zijn artiestennaam Piet Parra. De Nederlandse illustrator en grafisch ontwerper is in de sneaker scene misschien wel het meest bekend om zijn collabs met Nike. Zegt de naam je nog steeds niks? Misschien zeggen de namen van de collabs je dan wat. Wat dacht je van de Nike Air Max 1 Parra uit 2018 of misschien wel de twee meest populaire Air Max 1's ooit; de Nike Air Max 1 x Parra x Patta "Cherrywoods/Burgundy" en de Nike Air Max 1 x Parra "Amsterdam".

Soms wijkt Parra weleens af van het Air Max 1-model, zo heeft hij ook al eens de Air Zoom Spiridon onder handen genomen. De hoogste tijd om eens een ander modelletje aan te pakken. Wat dacht je van de Nike SB Dunk Low?

Een basis van gladde witte leersoorten creëert een perfect canvas waarop de levendige kleuren perfect op kunnen shinen. Zo is de Swoosh uitgevoerd in een 3d borduurwerk dat van lichtroze naar een diepblauwe kleur loopt. De schoen is ook voorzien van mini swooshes op de toe box en co-branding op de hiel. De binnenvoering is ook lekker op zn Parra's uitgevoerd, de kleuren lopen gedeeltelijk door tot boven de kraag.

Een releasedatum laat nog even op zich wachten, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur