Tim
Geschreven door
Tim

Zoals we vaak voorbij zien komen op social media, blijft de gemiddelde leeftijd van golfliefhebbers dalen. Nike speelt daar de laatste jaren goed op in door steeds meer bestaande modellen een Golf-makeover te geven. Onder andere de Air Jordan 1 en Air Max 1 zijn door Nike met succes aangepast voor een jonger golf publiek. Het zijn niet alleen de innovatieve ontwerpen die een statement maken, maar ook de levendige colorways die een fris, scherp alternatief bieden voor de traditionele kleding die door oudere generaties wordt gedragen. Een goed voorbeeld is deze aankomende Nike Air Max 1 Golf "Play To Live", die een groovy door de jaren '60 geïnspireerde flair bezit.

Nike Air Max 1 Golf Play To Live Foto 9
Nike Air Max 1 Golf Play To Live Foto 10

De sneaker draait rond een klassiek wit mesh bovenwerk en neutraal grijze overlays, waarna het doorschakelt naar een trippy jaren 60 thema, met kleurrijke psychedelische graphics op de mud guards en jaren 60-achtige tekst op de hiel en op de Swooshes. Op beide Swooshes staat de tekst "Play To Live". Onder de voet rust een witte EVA-middenzool, met doorschijnend magenta en gouden rubberen spike-profiel waarop de slogan ook te lezen is.

We gaan uit van een release deze Zomer, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf "Play To Live"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Golf "Play To Live"

Nike Air Max 1 Golf "Play To Live"

DV1407-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Golf Play To Live Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim