De kleur roze is populair, héél populair. De heren moeten wellicht nog even wennen aan roze sneakers, maar naar onze mening zal het niet lang meer duren voor ook de mannen overstag gaan. Nike brengt de laatste tijd ook steeds vaker roze sneakers voor heren op de markt, dus mocht jij een groter maatje hebben dan 44,5 (de grootste maat binnen de dames schoenen) dan zit je aankomende tijd zeker gebeiteld.

Ondanks werd bekend dat de pastelkleuren het deze zomer héél goed zullen gaan doen, reden te meer om een top 10 van dikste roze sneakers van dit moment te maken, het is immers nooit te vroeg om je schoenen voor aanstaande zomer alvast op orde te hebben, toch?

Air Jordan 1 "Season of Her" Siltstone Red

Air Jordan 1 "Season of Her" Siltstone Red

Deze Air Jordan 1 voor dames is onderdeel van het "Season of Her" pack, bestaande uit tien verschillende kleuren Air Jordan 1's. Deze Siltstone Red colorway is naar onze mening echt een knaller, want zo vaak worden er geen roze Jordan's uitgebracht. De sneaker staat garant voor een chique uitstraling, perfect voor de lente.

Stijlcode: AO1847-650
Prijs: € 160
Bestelpagina: bestel via Nike!

Nike Air Max 1 Premium SC Jewel Rose/White

Nike Air Max 1 Premium SC Jewel Rose White

Yes! Eindelijk een roze sneaker voor heren, ook nog eens voorzien van een metallic gold jewel swoosh, wat wil je nog meer? Deze Nike Air Max 1 Premium Rose White werd begin 2018 gelanceerd. Of je deze nu rockt met jeans of chino's - met deze stappers maak je sowieso een statement.

Stijlcode: 918354-601
Prijs: 139,95
Bestelpagina: Bestel via Nike!

Nike Air Max 1 QS

Nike Air Max 1 QS - Valentine's Pack

Deze Nike Air Max 1 QS Zwart/Bleached Coral/Speed Red is één van onze favoriete 'roze' sneakers op het moment. Deze speciale editie onderscheidt zich door diverse stijlvolle designelementen. De sneaker heeft coole details, zoals een rood hart op de achterkant en een heerlijke binnenkant. Details die deze sneaker onweerstaanbaar maken.
Verkrijgbaar van maat 17 t/m 38,5! Welke wordt jouw match? Of misschien wel een moeder dochter combi? Super cool toch :)!

Stijlcode: AO1026-001
Prijs: €105,00
Bestelpagina: Bestel AM 1 voor kids, Bestel AM 1 kleuter, Bestel AM 1 baby/peuter, Bestel Huarache voor kids

Nike Air Max 90 SE Leather Coral Stardust

Nike Air Max 90 SE Leather Kids

Hoe schattig is dit? Nike bracht deze Nike Air Max 90 SE Leather onlangs uit voor baby's, peuters, kleuters en kids. De Air Max 90 is voorzien van leer aan de bovenkant, met een gave print over de mud guard. De witte tussenzool en gom zool aan de onderkant maken de schoen af. Heb jij een kleiner maatje dan 39? Dan kan jij samen met jouw kleine deze schoen rocken.

Stijlcode: 859632-601
Prijs: vanaf €65
Bestelpagina: Bestel bij Nike!

Nike Air Max 90 LX Particle Rose

Nike Air Max 90 LX Particle Rose

Deze Nike Air Max 90 LX 'Particle Rose' heeft een luxe uitstraling, niet alleen door de premium materialen maar ook door de tonale pastelroze kleuren op de fluwelen bovenkant, veters en suède accenten. Met deze unieke sneakers ben je helemaal klaar voor de lente / zomer van 2018.

Stijlcode: 898512-600
Prijs: € 150
Bestelpagina: Bestel bij Nike!

Nike Classic Cortez Nylon Particle Rose

Nike Classic Cortez Nylon Particle Rose

De Nike Cortez, wie kent em niet? De klassieke iconische schoen die voor het eerst uitgebracht werd in 1972. Deze versie heeft een nylon bovenwerk met suède overlays voor een licht gevoel en een retrostijl. Nu ook verkrijgbaar in een prachtige Particle Rose colorway, helemaal klaar voor de zomer van 2018!

Stijlcode: 749864-605
Prijs: € 80
Bestelpagina: Bestel via Nike!

Nike Lunar Force 1 Duckboot '17 Particle Pink

Nike Lunar Force 1 Duckboot '17 Particle Pink

Op het moment van schrijven is het rond het vriespunt, hoog tijd om een paar warme schoenen aan te schaffen. We willen er natuurlijk ook nog een beetje appetijtelijk bijlopen. Nike heeft hier het antwoord op met deze Lunar Force 1 Duckboot in een prachtige Particle Pink colorway. De schoen is gemaakt van waterafstotend leer, een WaterShield voering en biedt een stevige grip.

Stijlcode: AA0283-600
Prijs: € 180
Bestelpagina: Bestel via Nike!

Nike Grandstand II Particle Rose

Nike Grandstand II Particle Rose

Yes! We hebben er weer één.. Een roze schoen voor heren, en wat voor één, de Nike Grandstand II, verkrijgbaar in maatje 38.5 t/m 48.5. Ultra zacht leer bedekt de bovenkant van de Grandstand II. De verfijnde esthetiek maakt deze bijzonder veelzijdig, een geweldige keuze om gedragen te worden met jeans of onder een korte broek. Met een volle roze kleur weet het ook nog eens de aandacht te trekken.

Stijlcode: AA2190-600
Prijs: € 85,00
Bestelpagina: Bestel via Nike!

Nike Air Max Thea LX Particle Rose

Nike Air Max Thea LX Particle Rose

De Nike Air Max Thea staat bekend om zijn gestroomlijnde, moderne design. De schoen is eindeloos te combineren, je kan 'm aandoen onder jeans, een korte broek, rokje of gewoon naar de gym. De roze kleur maakt deze schoen helemaal klaar voor het aankomende zomer seizoen. We raden trouwens een half maatje groter aan dan je normaal draagt, de schoen valt nogal klein!

Stijlcode: 881203-600
Prijs: €130
Bestelpagina: Bestel bij Nike!

Nike Air Max Plus LX Particle Rose

Nike Air Max Plus LX Particle Rose

Hou je van een wat grovere sneaker? Dan kom je al snel uit bij de Nike Air Max Plus. De schoen is voorzien van een prachtige roze colorway, grove Tuned Air demping en mooie mini swooshes aan de zijkanten.

Stijlcode: AH6788-600
Prijs: € 170
Bestelpagina: Bestel via Nike!

Dat was 'm dan, de top 10 roze Nike sneakers van dit moment. Heb je jouw favoriete roze sneaker niet gevonden? Dan kan je altijd nog terecht op onze website. Hier hebben wij een selectie van roze sneakers voor heren, roze sneakers voor dames en roze sneakers voor kinderen. Kan niet missen!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur