Het in Tokio gevestigde atmos heeft de periode rondom ComplexCon maar eens aangegrepen om hun nieuwe atmos x Nike Air Max 1 Light 1994 Collection te showen aan het publiek. Creative Director Hirofumi Kojima gebruikte onlangs zijn Instagram om te pronken met een gloednieuwe Air Max Light 2 - het nieuwste hoofdstuk in de rijke geschiedenis aan collabs dat het Japanse bedrijf heeft gehad met Nike.

De klassieke sneakers zijn voorzien van een wilde mix van felle kleuren, patronen en logo's, die samen garant staan voor een abstracte retro-look. De sneaker is bedekt met doorschijnende plastic overlays die een interessant gelaagd effect toevoegen. Een gewaagde rode Swoosh en rode Air Max-unit voegen nóg meer kleur toe aan deze knaller van een colorway. De schoen wordt vervolgens voltooid met een eenvoudige witte tussenzool en een tweekleurige buitenzool.

Zoals het er nut naar uitziet zal deze collectie pas gaan droppen in 2019, vergezeld van een kledingcollectie zoals is te zien op onderstaande foto. Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze sneaker? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur