Preview: De Nike Air Max 97 "Have A Nike Day"

Preview: De Nike Air Max 97 "Have A Nike Day"

Wat maakt Nike nou eigenlijk het meest succesvolle merk op de markt? Wij zijn van mening dat het mede te maken heeft met de direct herkenbare Swoosh en de unieke reclamecampagnes en slogans. Misschien wel de meest bekende slogan in de wereld van de sneakers is  "Just Do It", naast deze welbekende tekst kennen we onderhand ook de slogans "Have A Nike Day" en "Yesterday You Said Tomorrow". Zoals het er nu op lijkt gaat 2019 het jaar worden dat dieper ingaat op de slogan "Have A Nike Day". We hebben eerder al een preview gezien van diverse Have A Nike Day Sneakers, maar nu begint het pas echt spannend te worden met betere foto's van de upcoming Nike Air Max 97 "Have A Nike Day".  

De sneaker maakt gebruik van vergelijkbare ontwerptechnieken als te zien was bij de Undefeated x Air Max 97. De op de bullet-train geïnspireerde sneaker pronkt met de tekst "Have A Nike Day" op de onderste strepen, voorzien van een reeks coole blauwe tinten. Er is momenteel geen officiële releasedatum bekend, wel gaan de geruchten dat het Have A  Nike Day-pack zal gaan droppen rond Air Max day 2019.

Op de hoogte blijven van releasedata van sneakers? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, zodat je geen release meer mist!

bron: dirtymoney823