Fenty is een merk dat bekend is geworden door innovatie en trendsetting, vooral doordat niemand minder dan Rihanna de creative director is. De samenwerking met Puma is een mix van de kennis en geschiedenis van Puma met de gedurfde en edgy designs van Fenty. Deze samenwerking leidde tot de creatie van verschillende spraakmakende releases, die de functionaliteit van sportkleding en sportschoenen combineren met de high fashion en avant-garde designelementen die kenmerkend zijn voor Fenty.

Een van de opvallende sneakers uit deze samenwerking is de Avanti sneaker. De releases die voortvloeien uit de samenwerking tussen beide merken zijn vaak voorzien van premium materialen en unieke, opvallende elementen die de schoen onderscheiden van andere sneakers, en die Rihanna's kenmerkende stijl en haar visie op het samenvoegen van sportkleding met high fashion weerspiegelen.

Binnenkort droppen deze Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Alpine Snow" en Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Warm White", die zoals je kunt zien weer direct opvallen door de toevoeging van Ponyhair en dierlijke prints. De exclusieve FENTY x PUMA Avanti Ponyhair is een limited edition release die zorgvuldig is vervaardigd met ponyhair, verrijkt met verfijnde geborduurde Fenty branding en klassieke rubberen buitenzolen die zorgen voor een heerlijke retro look.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar we denken vooralsnog dat de sneakers deze week nog zullen gaan droppen. We houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Alpine Snow"

Feb
22
Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Alpine Snow"

Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Alpine Snow"

399814-01
Alle verkooppunten

Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Warm White"

Feb
22
Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Warm White"

Fenty x Puma Avanti Ponyhair "Warm White"

399814-02
Alle verkooppunten
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Alpine Snow Foto 1
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Alpine Snow Foto 2
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Alpine Snow Foto 3
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Alpine Snow Foto 4
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Warm White Foto 1
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Warm White Foto 2
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Warm White Foto 3
Fenty x Puma Avanti Ponyhair Warm White Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur