Reebok en Cardi B kondigen voor een tweedemaal een nieuwe Cardi B x Reebok sneaker collectie aan. De twee hebben in het verleden al eens samengewerkt voor de lancering van hun Club C "Unexplainable" collectie, het is nu echter de eerste keer dat de collectie, naast meerdere sneakers ook kleding zal omvatten. De samenwerking, ook wel de "Summertime Fine" -collectie genoemd, heeft als doel vrouwen in hun kracht te zetten en trouw te laten blijven aan wie zij zijn. Samen met de kleding collectie droppen er ook twee nieuwe sneakers in zes verschillende colorways.

Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 2
Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 1

De Cardi B x Reebok "Summertime Fine" collectie

De 'Summertime Fine' collectie laat zich inspireren door de jaren 90, met name vintage Reebok-kleding en Cardi's herinneringen aan zomers met vrienden op de promenade van Coney Island. De collectie omvat gewaagde, opvallende kleuren, taille-cinch-details, contourlijnen en flirterige uitsparingen. De iconische sportkleding uit de jaren 90 weerspiegelen Cardi's gewaagde en transparante persoonlijkheid. Alles wat op weg was naar productie, moest eerst de goedkeuring van Cardi krijgen, waardoor zorgvuldig samengestelde stoffen en detaillering gegarandeerd konden worden. Toen het aankwam op de release van de collectie, concentreerde Cardi zich eerst op de toegankelijkheid ervan, en zorgde ervoor dat de collectie wordt gelanceerd in kledingmaten van 2XS tot 4X.

Er droppen in totaal twee sneakers, uitgevoerd in zes verschillende colorways. Het gaat hier om de Reebok Club C en de Club C Double.

Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 3
Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 4

Cardi B over haar Summertime Fine collectie

Ik ben zo trots om mijn eerste kledinglijn met Reebok aan te kondigen", zei Cardi over de debuutcollectie. “Deze collectie geeft elke vrouw het product dat ze nodig hebben om zich sexy en zelfverzekerd te voelen; de taille-fit panty's en de curve-hugging silhouetten zorgen ervoor dat iedereen er geweldig uitziet.

Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 5
Cardi B x Reebok Summertime Fine Collectie foto 6

Wanneer dropt de Cardi B Summertime Fine collectie?

Op Vrijdag 23 April om 10:00 dropt de volledige Cardi B Summertime Fine collectie op o.a. de website van Reebok. Hieronder tref je alle modellen aan die zullen droppen, waarbij je ook de verkooppunten kunt bekijken.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur