Tim
Geschreven door
Tim

Er is weer een heerlijke colorway voor de Nike Air Max 90 onderweg, dit keer gaat het om deze Nike Air Max 90 GS "Salmon". Zoals de naam al doet vermoeden zal deze sneaker uitkomen in kleinere maten, tot en met maat 40 in GS (Grade School). De sneaker is vermoedelijk onderdeel van een grotere Nike Sportswear-collectie, gezien de regenboog patches op de tongen waar wij helaas nog geen verhaal aan kunnen koppelen.

Het synthetische leer dat een groot deel van het bovenwerk bedekt, is voorzien van "kleurloze" look die andere kleuren daardoor er extra uit laten knallen. Suède swooshes onderbreken het "witte" geheel met een lichtgrijze tint. De actie is pas echt goed te zien op de mud guards, waar Nike de zalm kleur op heeft toegepast. Op de tongen zien we een regenboog print, die zomaar zou kunnen verwijzen naar een grotere aankomende collectie met dezelfde vibes.

Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze sneaker? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 GS "Salmon"

02
May 2022
Nike Air Max 90 GS "Salmon"

Nike Air Max 90 GS "Salmon"

DM0956-100
Alle verkooppunten