Nike Air VaporMax 97 Japan
Stijlcode: AJ7291-001
Releasedatum: Vrijdag 9 Maart, 09:00 AM
Verkooppunten: stay tuned

De Nike Air VaporMax 97 Japan wordt gelanceerd als onderdeel van het jaarlijkse Air Max Day-evenement dat plaatsvindt in de maand maart. Dit nieuwe ontwerp is een samenvoeging van twee populaire modellen, de VaporMax en de Air Max 97.

Er zijn maar weinig sneakers die dezelfde adembenemende aantrekkingskracht hebben als de Air Vapormax 97. De komende maanden worden er een handvol colorways verwacht voor dit hybride-model, maar geen enkele zal zo hard gaan als deze 'Black Volt'-colorway.

Deze drop, ook wel bekend als de 'Japan', is volledig trouw aan de old skool Air Max 97 colorway. Het enige grote verschil is die Air Vapormax-unit onder de schoen. Maar zelfs dit nieuwe element is netjes voorzien in de bekende Volt-kleur, zoals we dat gewend zijn.

De bovenkant van de Nike Vapormax 97 Japan is identiek aan het origineel, compleet met overlays van golvend suède en reflecterende 3M-stroken. Een volt gekleurde Swoosh is zowel op de tong als op de zijkant terug te vinden.

Zoals eerder vermeld lanceert de Nike Air VaporMax 97 Japan binnenkort als onderdeel van het Air Max Day-jubileum. Verwacht wordt dat de oplage beperkt is.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur