Tim
Geschreven door
Tim

Rihanna lijkt momenteel overaal mee bezig te zijn behalve met muziek, wat slecht nieuws is voor de fans van haar muziek, maar goed nieuws voor iedereen die haar sneakers willen rocken. Zo staan er morgen weer twee sneakers op de planning, waarmee de artiest haar Fenty x PUMA-lijn nieuw leven inblaast.

Samen met Puma komt Rihanna morgen met een nieuwe Avanti VL sneaker én een nieuwe Avanti C sneaker, namelijk de Fenty x Puma Avanti C "Aged Silver" en de Fenty x Puma Avanti VL "Black".

Fenty x Puma Avanti C Aged Silver Foto 4

Met de Fenty x Puma Avanti wordt PUMA's Avanti-sneaker uit 2001 in een nieuw jasje gestoken. Het ontwerp van de Avanti begon eigenlijk met de Puma King voetbalschoen uit 1968, die werd gedragen door legendes als Pele en Maradona, en in 1998 werd hij versmolten met een hardloopschoen, de Puma Miele, in een samenwerking met Jil Sander. De resulterende sneaker vormde vervolgens de basis voor de Puma Avanti uit 2001, die RiRi nu heeft bijgewerkt met een paar van haar eigen creatieve toevoegingen.

Rihanna zei over het model: "Ik wilde een iconische Puma sneaker uit de archieven opnieuw leven inblazen. Ik kan me niets beters bedenken dan de Avanti sneaker, die groot is geworden door de beste voetballer ooit: Pele".

Maria Valdes, de Chief Product Officer van PUMA voegde daar vervolgens aan toe: "We hebben samen de Puma archieven geopend en gezocht naar een sneaker uit het verleden, die Rihanna aanspreekt. De Avanti is een PUMA-klassieker met een unieke en iconische kijk op mode. Ik ben erg blij om dit project tot leven te zien komen en nog enthousiaster voor wat de komende jaren voor ons samen in petto hebben."

Morgen dropt zowel de Fenty x Puma Avanti C "Aged Silver" als de Fenty x Puma Avanti VL "Black" via diverse verkooppunten.

Fenty x Puma Avanti VL Black Foto 1

Fenty x Puma Avanti VL "Black" en C "Aged Silver"

16
Sep 2023
Fenty x Puma Avanti VL "Black"

Fenty x Puma Avanti VL "Black"

398672-01
Alle verkooppunten
16
Sep 2023
Fenty x Puma Avanti C "Aged Silver"

Fenty x Puma Avanti C "Aged Silver"

398671-01
Alle verkooppunten
Fenty x Puma Avanti VL Black Foto 4
Fenty x Puma Avanti VL Black Foto 2
Fenty x Puma Avanti C Aged Silver Foto 1
Fenty x Puma Avanti C Aged Silver Foto 2
Fenty x Puma Avanti C Aged Silver Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim