Wat ons betreft kan Nike niet genoeg nieuwe colorways aankondigen voor de Air Max 1 sneaker. We hebben dan ook absoluut geen reden tot klagen, want voorlopig lijkt Nike niet van plan te stoppen met het droppen van general releases van deze iconische sneaker. Het lijkt erop dat je aankomende zomer deze nieuw aangekondigde Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red" kan gaan rocken.

Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

FN6952-102
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Burgundy Crush Picante Red Foto 5

Deze versie van de Air Max 1 maakt gebruik van een mooie premium colorway die bestaat uit de kleuren Summit White, Burgundy Crush en Picante Red. Zoals je kunt zien knalt voornamelijk de rode kleur Picante Red heerlijk van de sneaker. Het bovenwerk bestaat uit wit mesh, terwijl de leren overlays zijn voorzien van Picante Red. Burgundy Crush suede swooshes en mudgaurds passen prima bij de overige kleuren. Ook de veteroogjes aan de bovenkant, de branding op de tong en de hiel en de inglezool zijn voorzien van de diepe Burgundy Crush tint. Een witte tussenzool in combinatie met een tweekleurige buitenzool maakt de look af.

Zodra de releasedatum van deze bekend is dan melden we ons via de releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Burgundy Crush Picante Red Foto 1
Nike Air Max 1 Burgundy Crush Picante Red Foto 3
Nike Air Max 1 Burgundy Crush Picante Red Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur