De Fashion Week van dit jaar zat bomvol verrassingen, waaronder diverse collabs met ontwerp talenten van over de hele wereld. Zo kwam Virgil Abloh met de aankondiging van zijn Rubber Dunk collab, kondigde AMBUSH aan dat er meer Dunk High's aan zitten te komen en liet Chitose Abe van Sacai weten zich volledig te richten op haar aankomende Vapor Waffle collab waar we vandaag een kijkje naar gaan nemen.

Hoewel ze de schoen een stukje hoger is dan de vorige releases is de bovenkant vrijwel met rust gelaten, afgezien van een paar opvallende accenten. De Swooshes die aan de zijkant zijn gedrukt zijn verdubbeld en zitten op slechts een paar milimeter naast elkaar. Crèmekleurige suède en bijpassende rasters zijn aangevuld met lichtblauw onder de binnenlaag, evenals gewaagde rode tinten op zowel de hiel als de tong. Net als een goede kont steekt de achterkant weer als vanouds uit van de rest van de schoen.

Een releasedatum voor deze collab is nog niet bekend, uiteraard houden wij je op de hoogte op onze Facebook-pagina en onze sneaker releasekalender.

foto's: @solebyjc

Stephan
Geschreven door
Stephan