Tim
Geschreven door
Tim

Honing en karamel, marshmallows, zoethout en lolly's, dat is wat ons te binnen schiet als wij een blik werpen op deze nieuwe upcoming Saucony Shadow 6000 "Sweet Street". Deze nieuwste Shadow 6000 release is onderweg en de releasedatum staat op 15 November. Het is nu eindelijk zeker dat deze sneaker ook in Europa zal droppen. StockX heeft 'm ook al op de site staan, dus als de nood hoog is kun je daar al een paartje scoren.

De Shadow 6000 "Sweet Street" van Saucony is een mierzoete sneaker

Saucony Shadow 6000 Sweet Street Foto 5
Saucony Shadow 6000 Sweet Street Foto 4

De Saucony Shadow 6000 "Sweet Street" neemt je mee op reis naar Candyland, met zachte premium suède panelen in een reeks heerlijk zoete tinten, in combinatie met veters die haast doen denken aan dropveters. Vlakken van levendig groenblauw, roze en geel contrasteren prachtig met de zwart-witte strepen op de buitenzool en het Saucony Originals-logo, terwijl het zwart-witte mesh er heerlijk uitknalt.

Met een tussenzool die gebruik maakt van de PWRRUN-technologie, biedt deze sneaker een zachte, lichtgewicht en comfortabele pasvorm. Om het gezegde Als een kind in een snoepwinkel extra kracht bij te zetten, zal de sneaker worden geleverd in een exclusieve, op snoep geïnspireerde verpakking.

Saucony Shadow 6000 "Sweet Street"

15
Nov 2021
Saucony Shadow 6000 "Sweet Street"

Saucony Shadow 6000 "Sweet Street"

S70588-1
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim