Tim
Geschreven door
Tim

De Grid Shadow 2 sneaker van het Amerikaanse bedrijf Saucony is een populaire sneaker die de aandacht heeft getrokken vanwege de mix van retro styling en modern comfort. De sneaker wordt geroemd om zijn unieke mix van klassieke designelementen met een moderne twist. Hij is geïnspireerd op Saucony's rijke geschiedenis als het gaat om hardloopschoenen, met name uit de jaren 90. Het silhouet heeft strakke lijnen, contrasterende kleurpanelen en het iconische Saucony logo, waardoor het een visueel aantrekkelijke en veelzijdige sneaker is die bij verschillende outfits past.

Met de naderende start van het herfst en winterseizoen viert Saucony Originals haar 125-jarige geschiedenis met de heruitgave van een iconisch model. De Grid Shadow 2 OG is uit de archieven gehaald en presenteert zich in de originele kleuren en features uit de jaren 90. We blikken vooruit op de release van deze heerlijke Saucony Grid Shadow 2 OG "White Blue".

Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 6
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 9

Saucony turnt de Grid Shadow om van hardloopschoen naar fashion statement

De Grid Shadow werd oorspronkelijk ontworpen als een uitstekende hardloopschoen en zit al tientallen jaren in het vaste assortiment van Saucony. De sneaker krijgt op 18 augustus een heerlijke update, waardoor de sneaker helemaal past bij de sneakers van dit moment.

Het mesh zorgt voor ademend vermogen, terwijl de materiaalmix van nubuck en leren overlays de schoen een nog luxueuzere uitstraling geven. Het reflecterende logo verlevendigt de schoen met een vleugje moderniteit en complementeert de kobaltblauwe details. Terwijl de oorspronkelijke schoen bekend stond om zijn prestaties en technologische vooruitgang, is de Grid Shadow 2 OG opnieuw uitgebracht met materialen die stijl en functie in balans brengen.

Scoor jij deze nieuwe Saucony sneaker? Vanaf 18 augustus is de sneaker verkrijgbaar via diverse verkooppunten.

Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 8
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 7

Saucony Grid Shadow 2 OG "White Blue"

18
Aug 2023
Saucony Grid Shadow 2 OG "White Blue"

Saucony Grid Shadow 2 OG "White Blue"

S70772-1
Alle verkooppunten
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 5
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 4
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 3
Saucony Grid Shadow 2 OG White Blue Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim