Saucony dropt op 22 april zijn drie nieuwste releases die onderdeel zijn van het "Mushroom" Pack. Deze collectie bestaat uit drie sneakers die zijn gemaakt van unieke, milieuvriendelijke materialen. Door schimmel toe te voegen aan de Shadow 6000, Shadow 5000 en 3D Grid Hurricane, tilt Saucony duurzaamheid naar een next level. We blikken vooruit op de driedelige collectie sneakers die op zaterdag 22 april gelimiteerd zullen uitkomen.

Saucony Shadow 6000 Mushroom Burgundy Foto 1
Asphaltgold
Saucony Shadow 6000 Mushroom Burgundy Foto 2
Asphaltgold

Saucony tilt milieuvriendelijke sneakers naar een next level

Naast dat het "Mushroom" pack de perfecte keuze is voor wie een stijlvolle en milieuvriendelijke sneaker aan zijn collectie wil toevoegen, zijn de sneakers ook echt een plaatje om te zien. De Saucony Shadow 6000 Mushroom "Burgundy" heeft een kleurenmix van burgundy en pink, terwijl de Saucony Shadow 5000 Mushroom "Tan Olive" een kleurencombi heeft die bestaat uit Tan en Olive. De Saucony 3D Grid Hurricane Mushroom "Tan Light Yellow" wordt geleverd in een Tan en Light Yellow kleurstelling die perfect past bij elke casual outfit.

Alle drie de sneakers zijn gemaakt van veganistische materialen, waaronder een bovenwerk van hennep, gerecyclede veters en voetbedden van kurk. De romige schuimrubberen tussenzool is gecombineerd met een gomrubberen buitenzool die het ontwerp compleet maakt.

De Saucony Mushroom Pack komt op zaterdag 22 april uit, maar zal niet heel makkelijk te scoren zijn. We hebben de verkooppunten voor je op een rij gezet op onze releasekalender en zullen deze uiteraard aanvullen zodra er meer verkooppunten beschikbaar komen.

Verkooppunten voor het "Mushroom" sneakers pack van Saucony

Apr
22
Saucony Shadow 6000 Mushroom "Burgundy"

Saucony Shadow 6000 Mushroom "Burgundy"

S70747-2
Alle verkooppunten
Apr
22
Saucony Shadow 5000 Mushroom "Tan Olive"

Saucony Shadow 5000 Mushroom "Tan Olive"

S70747-3
Alle verkooppunten
Apr
22
Saucony 3D Grid Hurricane Mushroom "Tan Light Yellow"

Saucony 3D Grid Hurricane Mushroom "Tan Light Yellow"

S70747-1
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur