De Samba sneaker werd door Adidas in de jaren 50 oorspronkelijk op de markt gebracht voor voetbaltrainingen en is inmiddels uitgegroeid tot een iconische sneaker die niet meer is weg te denken uit het straatbeeld. Adidas komt morgen weer met een tijdloze nieuwe colorway, met de release van deze Adidas Samba OG "Silver Green" waarmee zij de populaire schoen in een modern jasje steken.  

Er is bij deze release gekozen voor een colorway die bestaat uit de kleuren Cloud White, Silver Green en Putty Mauve. Zoals we gewend zijn van de Samba sneaker zien we ook nu weer een een strak leren bovenwerk met suede overlays en de iconische gekartelde Three Stripes op de zijkanten. Dit is een eerbetoon aan zijn atletische oorsprong, terwijl de rubberen buitenzool van Gum voor duurzaamheid en tractie zorgt.

Dit duurzame model heeft na zeventig jaar nog steeds zijn aantrekkingskracht op vrijwel alle leeftijdscategoriën en bestaat voor meer dan 20% uit gerecyclede materialen. Deze milieubewuste keuze past perfect bij het streven van naar duurzaamheid van Adidas en het minimaliseren van afval.

Scoor deze Adidas Samba OG "Silver Green" morgen, vrijdag 8 april vanaf 10 uur 's morgens op de website van Adidas.nl.

Adidas Samba OG "Silver Green"

Mar
08
Adidas Samba OG "Silver Green"

Adidas Samba OG "Silver Green"

ID0492
Alle verkooppunten
Adidas Samba OG Silver Green Foto 2
Adidas Samba OG Silver Green Foto 3
Adidas Samba OG Silver Green Foto 4
Adidas Samba OG Silver Green Foto 5
Adidas Samba OG Silver Green Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur