Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Huarache werd in 1991 voor het eerst op de markt gebracht door Nike. De Huarache, ontworpen door Tinker Hatfield, was een baanbrekende schoen met een unieke neopreen bootie constructie, waardoor hij nauwsluitend en sokachtig aanvoelde. Het ontwerp was geïnspireerd op het concept van een sandaal, met als doel een ondersteunende en comfortabele pasvorm te bieden terwijl de voet natuurlijk kon bewegen.

Nike heeft vandaag een "Runner" versie van de Huarache gedropt, die gebruik maakt van een op hardlopen design. Wat vinden jullie van deze Nike Air Huarache Runner "Medium Ash"?

Nike Air Huarache Runner Medium Ash Foto 2
Nike Air Huarache Runner Medium Ash Foto 3

De afgelopen jaren heeft Nike zijn aanbod up to date gehouden door een aantal varianten van succesvolle sneakers te presenteren. De Air Huarache Runner is een slimme interpretatie van hoe de Air Huarache eruit zou zien als hij oorspronkelijk in 2023 zou zijn uitgebracht.

Qua afwerking zien we nu dat er gekozen is voor Zwart/Anthracite/Medium Ash, waarbij zwarte en bruingrijze tinten gecombineerd worden met gitzwarte lagen, dit alles op een mix van mesh, leer en suède op het bovenwerk. De bekende Huarache kooi omsluit de hiel en de zool keert terug naar zijn oorspronkelijke gegoten vorm.

Deze sneaker is vanaf vandaag verkrijgbaar via Nike.nl

Nike Air Huarache Runner "Medium Ash"

13
Jul 2023
Nike Air Huarache Runner "Medium Ash"

Nike Air Huarache Runner "Medium Ash"

DZ3306-002
Alle verkooppunten
Nike Air Huarache Runner Medium Ash Foto 1
Nike Air Huarache Runner Medium Ash Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim