Tim
Geschreven door
Tim

In de sneakerscene zijn er maar weinig merken die zoveel respect en erkenning afdwingen als Puma. Als merk dat consequent de grenzen van stijl en innovatie heeft verlegd, heeft Puma een nalatenschap die generaties overspant. Een van de bekendste modellen van het merk is nog stees de Puma Suede - een silhouet dat een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op de wereld van mode en sportkleding. Met de Reclaim Suede Collection brengt Puma nu een eerbetoon aan zijn eigen geschiedenis en het iconische materiaal dat deze geschiedenis mede heeft vormgegeven.

Vandaag dropt Puma weer een heerlijke iconische sneaker in spe, namelijk deze premium uitgevoerde Puma Slipstream Reclaim Suede "Alpine Snow".

Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 2

De Slipstream Reclaim Suede valt op met zijn luxueuze, harige suède bovenwerk

De Reclaim Suede Collection is een bewijs van de tijdloosheid van zowel de Puma Suede als het materiaal waarnaar het is vernoemd. Elke stijl in deze collectie is een unieke interpretatie, een knipoog naar de rijke geschiedenis van het merk en tegelijkertijd een frisse, eigentijdse vibe. Het hart van deze collectie wordt gevormd door de vernieuwde Slipstream sneaker, een ware belichaming van Puma's toewijding aan vakmanschap en creativiteit.

Wat meteen in het oog springt is het luxueuze, harige suède bovenwerk van de Slipstream sneaker. Dit materiaal is niet alleen een eerbetoon aan de Puma Suede, maar voegt ook een textuurdimensie toe die zowel visueel opvallend als voelbaar zacht is. De zigzagstiksels rond de iconische Puma Formstrip zijn een subtiele herinnering aan de aandacht voor detail van het merk. De hele samenstelling van de schoen, van de basis tot de overlays van het kwartpaneel, heeft de fluweelzachte suède touch die synoniem is geworden met de kenmerkende stijl van Puma. De tong, eyestay, vamp overlay en hiel zijn allemaal zorgvuldig gemaakt van harig suède.

Een metallic jewel is bevestigd aan het bovenste oogje van de sneaker, wat zorgt voor een nog meer premium uitstraling. Dit kleine maar belangrijke detail vat de essentie van de Reclaim Suede Collection samen - een echte juweel in de collectie van Puma.

Natuurlijk is stijl niets zonder inhoud, en de Slipstream sneaker levert op beide fronten. Met een rubberen tussenzool die de hele dag comfort biedt en een rubberen buitenzool die is ontworpen om tractie en duurzaamheid te bieden, zijn deze sneakers meer dan alleen een fashion statement.

Scoor vanaf vandaag deze Puma Slipstream Reclaim Suede "Alpine Snow" via de website van Puma.nl

Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 3

Puma Slipstream Reclaim Suede "Alpine Snow"

25
Aug 2023
Puma Slipstream Reclaim Suede "Alpine Snow"

Puma Slipstream Reclaim Suede "Alpine Snow"

393532-01
Alle verkooppunten
Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 5
Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 4
Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 6
Puma Slipstream Reclaim Suede Alpine Snow Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim