De Adidas Gazelle Indoor sneaker is een variant op de iconische Adidas Gazelle, die al sinds de introductie in de jaren 60 mega populair is. De Gazelle werd oorspronkelijk ontworpen als trainingsschoen, maar werd nog populairder als lifestyle sneaker om zijn slanke en functionele ontwerp. De indoorversie heeft een gomzool die doorgaans zachter en flexibeler is dan de standaard rubberen zolen die in de oorspronkelijke Gazelles werden gebruikt. 

Ook bij deze Adidas Gazelle Indoor Wmns "Sandy Pink" levert Adidas weer puik werk af. De sneaker maakt gebruik van een Sandy Pink / Cloud White / Gum kleurstelling en heeft een bovenwerk van premium suede dat naadloos overgaat in een pluchen leren voering, wat zowel het comfort als de duurzaamheid ten goede komt. De zachte tinten van Sandy Pink worden elegant gecontrasteerd door Cloud White accenten, wat zorgt voor een heerlijk contrast dat zich perfect leent voor de zomer. 

Onder de voet is de sneaker voorzien van een gomrubberen cupzool, die speciaal is ontworpen om superieure grip te bieden, terwijl de klassieke looks waar de Gazelle bekend om staat behouden blijft. 

Scoor deze Adidas Gazelle Indoor Wmns "Sandy Pink" nu via diverse verkooppunten.

Adidas Gazelle Indoor Wmns "Sandy Pink"

Jun
07
Adidas Gazelle Indoor Wmns "Sandy Pink"

Adidas Gazelle Indoor Wmns "Sandy Pink"

IH5484
Alle verkooppunten
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 8
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 2
solekitchen.de
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 3
solekitchen.de
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 4
solekitchen.de
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 5
solekitchen.de
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 6
Adidas Gazelle Indoor Wmns Sandy Pink Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur