Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 650 sneaker is een model van New Balance dat rechtstreeks uit de archiefontwerpen van het merk komt. De sneaker maakte onlangs een comeback in samenwerking met het modemerk Aimé Leon Dore en Teddy Santis. De sneaker heeft een hoge schuimkraag die zorgt voor comfort en mobiliteit. In tegenstelling tot sommige van de bekendere hardloopontwerpen van New Balance, biedt de 650 misschien niet zoveel demping maar heeft wel een comfortabelere pasvorm.

De 650 heeft een gestroomlijnde confectie look, in tegenstelling tot de epische proporties van de on-court ontwerpen uit de jaren '80. Vanaf vandaag is deze klassieke sneaker verkrijgbaar in een nieuwe colorway. want je kunt nu deze heerlijke New Balance 650 "Angora" via diverse verkooppunten.

New Balance 650 Angora Foto 1

Het 650 model van new balance is de perfecte aanvulling op de 550

De New Balance 650 is een zogenaamde 'high-top sneaker', en dient als de perfecte aanvulling op het immens populaire 550 model. Terwijl de 650 de aandacht heeft getrokken door samenwerkingen met Aimé Leon Dore, heeft New Balance haar focus verlegd naar general releases. Vanaf vandaag is dan ook deze New Balance 650 "Angora" verkrijgbaar.

Het "Angora" Pack bestaat uit een reeks kleurstellingen voor de 650, waaronder deze Zwarte versie. Elke versie van de schoen bestaat uit een combinatie van mesh, suède en lederen materialen die zorgen voor duurzaamheid en een goed ademend vermogen door de aanwezigheid van perforaties. Door het aanbieden van deze frisse collectie, blijft tegemoet New Balance te komen aan de liefhebbers van premium sneakers die gebruik maken van een neutrale, chique colorway.

New Balance 650 Angora Foto 5
New Balance 650 Angora Foto 6

New Balance 650 "Angora"

08
Aug 2023
New Balance 650 "Angora"

New Balance 650 "Angora"

BB650RWH
Alle verkooppunten
New Balance 650 Angora Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim