Mocht je nog geen Air Max 90 sneaker hebben om deze zomer te rocken tijdens een festival of op vakantie, dan moet je deze Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue" eens checken. Nike heeft de AM90 voorzien van een heerlijke zomerse Wit/Glacier Blue/Wolf Grey/Light Silver colorway, die zoals je ziet een en al zomer uitstraalt.

2 nike air max 90 wmns glacier blue dh8010 104 sneaker squad
Sneaker Squad

Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue"

Jun
20
Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue"

Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue"

DH8010-104
Alle verkooppunten

Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue"

De Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue" is een perfecte mix van klassiek design en moderne technologie. Dit model blijft trouw aan zijn roots met de iconische wafelpatroonzool, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. Deze elementen geven de sneaker een herkenbare en tijdloze look, terwijl frisse details zorgen voor een zomerse uitstraling.

De toegepaste kleurencombinatie maakt deze schoen een stijlvolle keuze voor elke outfit. De subtiele blauwe tinten geven een frisse en moderne touch aan het klassieke design, terwijl de grijze en zilveren accenten zorgen voor een harmonieuze balans.

Wat de Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue" extra bijzonder maakt, is de verantwoorde productiemethode. Dit product is ontworpen met gerecyclede materialen afkomstig van weggegooide consumentenproducten en restanten uit de productie. Nike zet hiermee een grote stap op weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces.

Scoor deze Nike Air Max 90 Wmns "Glacier Blue" vandaag nog via diverse verkooppunten.

4 nike air max 90 wmns glacier blue dh8010 104 sneaker squad
Sneaker Squad
3 nike air max 90 wmns glacier blue dh8010 104 sneaker squad
Sneaker Squad
5 nike air max 90 wmns glacier blue dh8010 104 sneaker squad
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur