Sean Wotherspoon treedt opnieuw op de voorgrond. Samen met Adidas combineert hij zijn duurzame visie met de iconische geschiedenis van het merk voor een nieuwe versie van de Gazelle sneaker. De "Hemp" collectie duikt dieper in het milieuvriendelijke domein en weerspiegelt zowel Wotherspoon's voorliefde voor unieke ontwerpen als zijn niet aflatende inzet voor het milieubewust ontwerpen van schoenen.

Hoewel de overgang van Nike naar Adidas niet geheel vlekkeloos verliep, heeft Wotherspoon consequent zijn authenticiteit weten te behouden. Sommige eerdere samenwerkingen met Adidas vielen niet bij iedereen in de smaak, wat natuurlijk nogal een contrast is als we het vergelijken met eerdere collabs die hij met Nike is aangegaan in het verleden. De aankomende Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor "Hemp" moet daar verandering in gaan brengen. Het is een terugkeer naar minimalistische verfijning zien, die waarschijnlijk zowel die-hard Wotherspoon fans als nieuwe liefhebbers zal aanspreken.

Deze colorway is één van de sneakers als onderdeel van de grotere "Hemp" collectie. Het geshowde model straalt met een Forest Green bovenwerk, doorspekt met borduurwerk op basis van hennep, geaccentueerd in Stark White. Dit gewaagde ontwerp is voorzien van clean witte Three Stripe overlays en iconische tongdetails. Ook de witte veters en veganistische leren binnenkant dragen bij aan de aantrekkingskracht. Hhet meest opvallende element zijn misschien wel de oranje hennep hieloverlays, versierd met Wotherspoons kenmerkende peace logo. De klassieke, semi-transparante gomrubberen cupzool vormt de basis van het geheel.

Op zoek naar een sneaker die weer een keer anders dan anders is? Dan moet je deze sneaker scoren op 17 november.

Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor "Hemp"

Nov
17
Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor "Hemp"

Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor "Hemp"

IG1456
Alle verkooppunten
Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor Hemp Foto 2
Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor Hemp Foto 3
Sean Wotherspoon x Adidas Gazelle Indoor Hemp Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur