Tim
Geschreven door
Tim

Sean Wotherspoon is na zijn Nike Air Max 1/97 "Sean Wotherspoon" collab met Nike voornamelijk aan de slag gegaan met Adidas, waar hij inmiddels al aardig wat collabs mee heeft gedropt. Ook in dit geval komt Sean met een nieuwe Adidas collab, maar betrekt hij hier ook het merk Hot Wheels bij, die voornamelijk bekend staan om hun coole speelgoedautootjes. Wij blikken alvast vooruit op deze nieuwe Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure "Hot Wheels".

Na collabs met Nike, Adidas, Disney en atmos gaat Sean Wotherspoon nu aan de slag met Hot Wheels

Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure Hot Wheels Foto 9
Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure Hot Wheels Foto 10

De Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure "Hot Wheels" is voorzien van een witte basis met opvallende kleuren op diverse plekken van de sneaker. De Hot Wheels-branding is toegepast op de tong met ritssluiting, samen met verwisselbare Hot Wheels-badges met klittenband op de hielen. De slogan van het merk, "It's not the same without the flame", is terug te vinden op de tongen. De sneaker zal worden geleverd in een speciale co branded doos.

Een releasedatum hebben wij nog niet voor je, check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure "Hot Wheels"

25
Aug 2022
Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure "Hot Wheels"

Sean Wotherspoon x adidas Superturf Adventure "Hot Wheels"

GX9682
Alle verkooppunten