Serena Williams Design Crew (SWDC) is een samenwerkingsinitiatief van tennisicoon Serena Williams in samenwerking met Nike. Dit programma maakt deel uit van Nike's bredere inzet voor diversiteit en inclusie, met als doel opkomend talent te stimuleren en een platform te bieden aan nieuwe ontwerpers. Het initiatief weerspiegelt de langdurige relatie van Serena Williams met Nike en haar interesse in mode en design.

De samenwerking tussen SWDC en Nike heeft geleid tot de release van verschillende collecties kleding, schoenen en accessoires. Vandaag kunnen we daar weer een Air Max 1 sneaker aan toevoegen, want vandaag werd bekend gemaakt dat deze Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 "Los Angeles" binnenkort zal gaan droppen.

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 2

Serena Williams brengt met deze Air Max 1 sneaker een ode aan de stad Los Angeles

Deze nieuwste versie van de Air Max 1 is een eerbetoon aan de stad Los Angeles, bekend om zijn dynamische cultuur, onderscheidende flair en grenzeloze creativiteit. We zien bij deze sneaker een uitzonderlijk oog voor detail, te beginnen met een bovenwerk van hennepachtig mesh dat de basis legt voor een complexe mix van texturen en tinten. De geborduurde suede mudguards zijn uitgevoerd in Particle Beige en vormen een mooi contrast met het Light Bone leer.

De vlakken rond de bovenste veteroogjes is uitgevoerd in een roestige kleur roze suede, aangevuld met goudkleurige veteroogjes. Ook zien we op de wreef dubraes met kettingen, die een stukje luxe toevoegen aan het ontwerp. Verder zien we roze tongen met het Nike LA-logo, samen met het Serena's eigen logo op de hak. Aan de binnenkant van de schoen vind je luxe velours inlegzolen, geborduurd met de tekst "Los Angeles". Met deze release bewijst Serena Williams wederom uitstekende skills te bezitten als het gaat om het designen van sneakers.

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend voor deze Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 "Los Angeles", maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 "Los Angeles"

Datum nog
niet bekend
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 "Los Angeles"

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 "Los Angeles"

FN6941-200
Alle verkooppunten
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 10
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 9
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 8
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 3
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 6
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 7
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Los Angeles Foto 11
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000