Tim
Geschreven door
Tim

Na een eerdere, soortgelijke release in het "Summit White" komen Nike en Serena Williams nog een keer samen voor een volgend project waarbij de Air Force 1 wederom de hoofdrol speelt. Het gaat hier om de Serena Williams x Nike Air Force 1 LXX Zip "Lapis" die één en al premium luxe uitstraalt.

Deze Air Force 1 is ontworpen door Serena Williams samen met haar Design Crew (SWDC). Deze Nike Air Force 1 Low heeft een bovenwerk van blauw (Lapis) leer bedekt met een bloemenpatroon en een unieke metallic gouden ritssluiting. Boven een dubbel geborduurde Swoosh is de tong voorzien van een op maat gemaakt geweven label dat haar carrière benadrukt met het SWDC's "10 4 01"-logo en een speciale boodschap: “A collection created to inspire change and move the world". Als finishing touch laat Serena haar sporen na met een geborduurde handtekening op de hiellipjes, aangevuld met geprinte bloemige inlegzolen.

De voorlopige releasedatum staat op 25 Augustus, maar niets is zeker. Check voor updates omtrent de releasedatum regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Serena Williams x Nike Air Force 1 LXX Zip "Lapis"

25
Aug 2022
Serena Williams x Nike Air Force 1 LXX Zip "Lapis"

Serena Williams x Nike Air Force 1 LXX Zip "Lapis"

DR9842-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim