Tim
Geschreven door
Tim

De bekende sneakerwinkel Size? en Nike gaan de samenwerking weer aan. Zoals in het verleden vaak is gebleken, weten beide partijen vrijwel altijd met een strak paartje op de proppen te komen. Het gaat deze keer om een collab waarbij de Nike Dunk de hoofdrol speelt, in een colorway die perfect geschikt is voor dit seizoen. Laten we vooruit blikken op de release van deze size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood".

De size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood" is perfect voor de Herfst en Winter

Size x Nike Dunk Low Dark Driftwood Foto 10
Size x Nike Dunk Low Dark Driftwood Foto 9

Nadat we in augustus al de eerste foto's voorbij zagen komen hebben we inmiddels de officiële foto's van deze size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood" in bezit. Size? liet laatst tijdens een preview-event al doorschemeren dat er in totaal 30 verschillende collabs aankomen, waarvan deze size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood" er dus één is. Naast hun samenwerking met Nike, zullen zij binnenkort ook de samenwerking aangaan met merken als adidas, New Balance, Reebok, Puma en Vans.

De size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood" is uitgevoerd in een mix van Brown en Tan kleuren. Het is gemaakt van suède onderlagen en leren overlays. Photo Blue zorgt voor wat kleur en contrast doordat het is toegepast op de swooshes aan de zijkanten omlijnd met zwarte zigzagstiksels. Andere details zijn onder meer de groene hakken, oranje Nike-tags op de zichtbare schuimtongen, bruine veters en een gespikkelde buitenzool.

De releasedatum delen wij direct met jullie, zodra deze bij ons bekend is. Check dan ook regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood"

01
Jan 2022
size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood"

size? x Nike Dunk Low "Dark Driftwood"

DO6712-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim