Tim
Geschreven door
Tim

De Italiaanse winkel Slam Jam staat niet alleen bekend om de verkoop van een lange lijst aan designer merken, maar ook om een rijke geschiedenis als het gaat om unieke samenwerkingen met diverse bedrijven. De meest recente collab was een gezamenlijke sneaker met Vans, in de vorm van de Sk8-Hi. Toch voelt een samenwerking met Nike als thuiskomen, want laten we eerlijk zijn - deze aankomende Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP "Summit White" mag gerust een plaatje genoemd worden.

Deze Slam Jam x Air Force 1 Low is makkelijk te herkennen als collab, de sneaker is namelijk voorzien van aardig wat Slam Jam branding. De sneaker heeft een bovenwerk dat leer combineert met mesh op de middenvoet, terwijl diverse co-branding designelementen een andere draai aan de sneaker geven. Deze elementen omvatten omgedraaide "NIKE AIR" tekst op de hiel die overeenkomt met het omgedraaide "A" -logo van het merk dat tevens op de geperforeerde neus te zien is. Vanaf daar zien we de tekst "SLAM JAM" op de tong, terwijl een aangepaste "SJ AF-1"-inlegzool en bijpassende schoenendoos de sneakers afronden.

Op dit moment heb je nog een dag om je in te schrijven op de raffle van slam jam, waarna de sneaker op een later tijdstip nog zal droppen op de website van Nike.nl

Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP "Summit White"

10
Dec 2022
Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP "Summit White"

Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP "Summit White"

DX5590-100
Alle verkooppunten
Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP Summit White Foto 8
Slam Jam x Nike Air Force 1 Low SP Summit White Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim