Wie kent het merk Pringles onderhand niet? Pringles zijn gemaakt van een pasta op basis van aardappelen die in vorm wordt geperst en gegoten en staan misschien wel het meest bekend om de langewerpige koker waarin de 'chips' gestapeld zijn. Het merk heeft de krachten gebundeld met niemand minder dan het merk Crocs, waarmee ze samen met een driedelige collab komen die bestaat uit een Classic Crush Boot, Classic Slide en een Classic Clog

Het is voor het merk Pringles de eerste stap in de sneakerscene, een stap die waarschijnlijk niet veel mensen zagen aankomen. De collab bestaat uit drie unieke schoenontwerpen die geïnspireerd zijn op de iconische smaken en verpakkingen van het merk.

Pringles x Crocs Foto 1

Snack jouw Pringles in stijl met deze Crocs aan de voeten

De meest opvallende release van deze collab is toch wel de Pringles x Crocs Classic Crush Boot, die opvalt door zijn klassieke kleur rood waar Pringles om bekend staat. Ook zien we een een unieke hak die het uiterlijk van gestapelde chips nabootst. Het meest opvallende kenmerk van de laars zijn de bakjes aan de zijkant, ontworpen om een echt blikje Pringles in te laten passen. Zo hoef je nooit meer ergens heen zonder jouw favoriete snack. 

Naast de Classic Crush Boot bevat de collectie ook een Classic Clog en Classic Slide. De Pringles x Crocs Classic Clog hebben bandjes versierd met de snor van Mr. P (het personage van Pringles) en kleuren die de verschillende smaken van Pringles symboliseren. De Pringles x Crocs Classic Slide V2 slippers bieden een subtielere knipoog naar het merk met een klassiek zwart-wit ontwerp met opnieuw de snor van Mr. P.

Een aanvulling op deze collectie is de introductie van een exclusieve chipsmaak, "Pringles Croc-Tail Party", die helaas alleen verkrijgbaar zal zijn in de VS. Deze smaak combineert de pittigheid van limoen, de zoetheid van watermeloen en een vleugje chilikruiden.

Interesse in deze opmerkelijke collab? Scoor 'm dan op 19 april op de website van Crocs.nl.

Pringles x Crocs sneakers

Apr
17
Pringles x Crocs Classic Clog

Pringles x Crocs Classic Clog

209642
Alle verkooppunten
Apr
17
Pringles x Crocs Classic Crush Boot

Pringles x Crocs Classic Crush Boot

209691
Alle verkooppunten
Apr
17
Pringles x Crocs Classic Slide V2

Pringles x Crocs Classic Slide V2

209692
Alle verkooppunten
Pringles x Crocs Foto 4
Pringles x Crocs Foto 3
Pringles x Crocs Classic Crush Boot
Pringles x Crocs Classic Clog
Pringles x Crocs Classic Slide V2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur