Sneakerness: het tofste sneaker event van het jaar keert terug in Rotterdam! (+ Giveaway)

Sneakerness: het tofste sneaker event van het jaar keert terug in Rotterdam!

Sneakerness 2018 te Rotterdam

Ben jij een echte Sneakerfreak? Dan kan en mag je hét grootste sneaker event van Europa gewoon niet missen! Sneakerness biedt namelijk 2 dagen lang alles wat je sneakerhartje begeert. De onderzeebootloods in Rotterdam wordt 1 en 2 december omgedoopt tot sneaker-walhalla met onder andere de meest exclusieve sneakers, oude klassiekers, diverse internationale merken en stores, privé verkopers en collectors die jouw sneaker honger proberen te stillen. (spoiler: check onderaan de ticket giveaway)

Meer dan sneakers

Naast sneakers is er veel meer te vinden op dit sneaker lifestyle event. Sneakerness biedt ook dit jaar weer ruimte voor o.a. een sneaker art expositie waarin diverse kunstenaars in de spotlights worden gezet, tevens zijn er live paintings en een expositie van zeldzame vintage sneakers (one man’s trash is another man’s treasure) tijdens dit event terug te vinden. De befaamde sale van de Rotterdamse sneakerstore WOEI mag uiteraard ook niet ontbreken.

Ontspanning?

Even bijkomen van al die toffe sneaker indrukken? Dan kan bij diverse food en drink courts! Daarnaast zal Jameson weer een geweldige Gentleman's club creëren in het hart van het event. Drink jij een lekkere whiskey tijdens een knipbeurt van de "De Barbier"? Of laat jij jouw holy grail sneaker op je lichaam tatoeëren door de tattoo artists van @Identifytattooing ? Het kan allemaal!

Ticket giveaway

Denk jij tof daar moet ik bij zijn? In samenwerking met Sneakerness mogen we 2 tickets cadeau geven aan 2 gelukkige winnaars!

Kans maken doe je zo:
1- Volg @sneakersquad.nl op Instagram.
2- Like de give-away post en tag met wie jij naar Sneakerness wilt.

Let op: winnaars mogen zelf een dag uitkiezen. Meedoen kan t/m 26 nov. tot 18:00 uur.
De winnaar wordt avonds bekend gemaakt.

Het event

Datum: Zaterdag 1 en zondag 2 december 2018
Locatie: Onderzeebootloods in de RDM-straat 1 te Rotterdam
Tijden: van 12:00 tot 18:00 uur
Tickets: koop je hier

Kan jij niet wachten en wil je alvast de sfeer proeven van het succesvolle sneaker event van vorig jaar?
Bekijk dan alvast de aftermovie van Sneakersness Rotterdam 2017.

Tot snel!