Tim
Geschreven door
Tim

Sneakershop Corporate is naar eigen zeggen de beste sneaker- en kledingboetiek van Cincinnati, Dayton en Indianapolis. De winkel werd geopend in 2008 en is sinds 2021 ook actief Indianapolis en opent dit jaar een derde winkel in Dayton.

In het geval van deze aankomende Corporate x Jordan Air Ship PE SP "Light Menta" werkt de sneakerwinkel samen met Jordan om een unieke versie van de Air Ship sneaker te creëren. Corporate is er trots op dat ze een actieve rol spelen in de gemeenschap. Ze staan bekend om het promoten van lokale merken en artiesten om hun bereik te vergroten. Ze hebben ook een non-profit organisatie genaamd Bigger Than Sneakers die tieners helpt bij het vinden van hun doel in het leven.

Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 6

Zacht Light Menta is toegepast op het suède bovenwerk en leren overlays

Eigenaar Matt Tomamichel onthulde tijdens een speciaal evenement deze Corporate x Jordan Air Ship die is uitgevoerd in de kleuren Light Menta, Metallic Silver, Kinetic Green en Sail. Het bovenwerk is gemaakt van Light Menta suède met bijpassende leren overlays op de bovenzijde, Swooshes en enkelkragen. De witte accenten op de veters, Swoosh, tonglabels en tussenzool zorgen voor een mooi contrast.

Andere opvallende details zijn de "Corporate" branding op de zijkant van de hiel, de "Got 'Em" slogan van de winkel op de hiel en "For The City" op de binnenvoering. Een grijze rubberen buitenzool en een speciale verpakking ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

De releasedatum staat op vrijdag 15 september, om 9 uur in de ochtend.

Corporate x Jordan Air Ship PE SP "Light Menta"

15
Sep 2023
Corporate x Jordan Air Ship PE SP "Light Menta"

Corporate x Jordan Air Ship PE SP "Light Menta"

FJ2384-301
Alle verkooppunten
Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 2
Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 3
Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 4
Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 5
Corporate x Jordan Air Ship PE SP Light Menta Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim