Sneakersnstuff, vaak afgekort als SNS, is een wereldwijde winkelketen en online winkel gespecialiseerd in sneakers en streetwear. De eerste winkel werd in 1999 in Stockholm, Zweden geopend door Erik Fagerlind en Peter Jansson en is ontstaan uit hun passie voor sneakers. Sneakersnstuff staat bekend om zijn uitgebreide selectie sneakers, variërend van mainstream merken als Nike en Adidas tot meer exclusieve en limited-edition releases. In de loop der jaren heeft SNS haar aanwezigheid internationaal uitgebreid en winkels geopend in grote steden als Berlijn, Londen, Parijs, New York en Los Angeles. Ze staan ook bekend om hun samenwerkingen met grote sneakermerken, waaronder Adidas.

Op 30 mei slaat het Zweedse bedrijf de handen ineen met Adidas, waarmee ze samen een gloednieuwe Adidas GT II sneaker hebben ontworpen. We blikken vooruit op deze bijzondere Sneakersnstuff x Adidas GT II "London" die deze maand zal droppen.

Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto 4

SNS en Adidas blazen de geliefde GT II sneaker met deze release nieuw leven in

Adidas en Sneakersnstuff slaan opnieuw de handen ineen om een geliefd model nieuw leven in te blazen. Deze samenwerking is geïnspireerd op de geschiedenis van adidas op atlethisch gebied en combineert functie met stijl. De schoen heeft een mooie olijfgroene tint op de suede toe boxes, de vlakken rond de veters en de overlays op de hakken, die zorgen voor een natuurlijke look. 

Een diepgroene nylon basis vormt een aanvulling op de witte leren Three Stripes, met gouden “SNS GTII” branding op de zijkant. Cream White accenten op de tong, veters en binnenvoering, samen met blauwe branding op de co-branded tongen en inlegzolen, zorgen voor een heerlijke look die alleen collabs kunnen uitstralen. Een heerlijke retro buitenzool maakt het design af.

Scoor deze Sneakersnstuff x Adidas GT II "London" op 30 mei via diverse verkooppunten, waaronder de website van Sneakersnstuff.

Sneakersnstuff x Adidas GT II "London"

May
30
Coming soon
Sneakersnstuff x Adidas GT II "London"

Sneakersnstuff x Adidas GT II "London"

IE6228
Alle verkooppunten
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 4
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 5
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 3
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 6
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 7
Sneakersnstuff x Adidas GT II London Foto Nieuw 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur