Social Status staat wereldwijd bekend als een premium retailmerk in boetiekstijl en maakt deel uit van het netwerk van de Whitaker Group. De Whitaker Group staat bekend om zijn lifestylemerken die een mix zijn van hedendaagse cultuur, mode en muziek. Social Status zelf wordt meestal geassocieerd met streetwear en sneakercultuur, waarbij vaak wordt samengewerkt met bekende merken en ontwerpers, waaronder Nike.

De Nike Mac Attack heeft onlangs een grote comeback gemaakt, vooral door de samenwerking met Social Status. Beide partijen zetten de samenwerking voort en komen op 17 november met deze gezamenlijke Social Status x Nike Mac Attack "Summit White".

Deze nieuwe versie van de schoen ziet er fris en strak uit met zijn Summit White, White en Pine Green kleurenschema. De schoen is gemaakt van een combinatie van mesh, suède en lederen materialen. De basis is wit, met Summit White overlays en zwarte details op de kraag en hakken. Pine Green accenten geven kleur aan de tonglabels en de "NIKE" branding op de lipjes aan de achterkant. Andere opvallende details zijn de co-branded tongen en inlegzolen met 3M reflecterende elementen. De verouderde tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken het stijlvolle ontwerp compleet.

Scoor jij deze nieuwe release op 17 november? Check voor updates dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Social Status x Nike Mac Attack "Summit White" releasedatum en verkooppunten

Mar
08
Social Status x Nike Mac Attack "Summit White"

Social Status x Nike Mac Attack "Summit White"

DZ4636-100
Alle verkooppunten
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 7
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 8
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 6
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 3
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 9
Social Status x Nike Mac Attack Summit White Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur