SoulGoods is een Chinees streetwearmerk dat bekend staat om zijn unieke benadering van het combineren van de traditionele Chinese cultuur met moderne mode. Deze aparte stijl heeft veel aandacht getrokken, wat al heeft geleid tot diverse samenwerkingen met Nike.

De samenwerking tussen SoulGoods en Nike is een belangrijke mijlpaal in de versmelting van straatcultuur met mainstream sportkleding. In eerdere samenwerkingen waarbij de Dunk sneaker werd gebruikt bracht SoulGoods zijn cultureel rijke en esthetisch unieke ontwerpethos samen met Nike's gevestigde expertise op het gebied van sportkleding.

Inmiddels is bekend geworden dat SoulGoods een nieuwe samenwerking is aangegaan met Jordan, waarmee zij binnenkort een nieuwe Air Ship sneaker mee zullen releasen. We blikken vooruit op de release van deze SoulGoods x Air Jordan Air Ship PE "Prove Yourself".

Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 4

Baroque Brown wordt moeiteloos gecombineerd met Cement Grey tinten

Deze uitvoering van de Air Ship sneaker is uitgevoerd in de kleuren Baroque Brown, Black, Cement Grey en Smoke Grey, die zorgen voor een aardse uitstraling. Het bovenwerk heeft complexe details met luxe bruin suede, aangevuld met een open toe box van mesh voor extra ventilatie. Het kenmerkende tijgerlogo van SoulGoods staat in reliëf op de kraag en het nummer "5" is elegant geborduurd op de enkel. Het ontwerp wordt gecompleteerd door geborduurde zinnen achter de tong, die rusten op een stijlvolle tweekleurige grijze rubberen zool.

SoulGoods x Air Jordan Air Ship PE "Prove Yourself" releasedatum en verkooppunten

Jan
27
SoulGoods x Air Jordan Air Ship PE "Prove Yourself"

SoulGoods x Air Jordan Air Ship PE "Prove Yourself"

FJ2385-200
Alle verkooppunten
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 2
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 5
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 3
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 6
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 7
Soul Goods x Air Jordan Air Ship PE Prove Yourself Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur