Tim
Geschreven door
Tim

Na de eerste SOULGOODS x Nike release in een "Military Green" colorway is de in Peking gevestigde streetwear- en sneakerwinkel terug met een nieuwe colorway voor de Nike Dunk High. De winkel vestigde zich snel als een belangrijke streetwear winkel in China en heeft in de loop van het jaar verschillende Nike- en Converse-collabs gehad.

Deze nieuwe SOULGOODS x Nike Dunk High verschijnt in een colorway die voornamelijk bestaat uit grijstinten en is de tweede collab van de winkel met Nike. De schoen is gekleed in een mix van grijs en zwart leer met een basis en overlays gemaakt van mesh en leer. De kleur Zwart benadrukt de toe box, het Swoosh-logo en de "NIKE"-branding op de kraag. SOULGOOD's branding verschijnt in het zwart in speelse lettertypen op de hielen van de schoen, terwijl het logo van het merk op de tong en inlegzolen in het rood te zien is. De schoen rust bovenop een witte tussenzool en een grijze rubberen buitenzool om het ontwerp af te ronden.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

SOULGOODS x Nike Dunk High

Datum nog
niet bekend
SoulGoods x Nike Dunk High "80s"

SoulGoods x Nike Dunk High "80s"

DR1415-001
Alle verkooppunten
SOULGOODS x Nike Dunk High Foto 8
SOULGOODS x Nike Dunk High Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim