Een poos geleden brachten we jullie het nieuws dat er een nieuwe "Stadium Green" versie van de Air Max 1 sneaker onderweg zou zijn. Nu is dat ook het geval, alleen ziet de sneaker van Nike er toch iets anders uit dan dat we in eerste instantie verwacht hadden. Vandaag werpen we een blik op de officiële foto's van deze sneaker, die inmiddels onder de naam Nike Air Max 1 "Green Chili" gaat.

Nike Air Max 1 "Green Chili"

Apr
03
Nike Air Max 1 "Green Chili"

Nike Air Max 1 "Green Chili"

FN6952-100
Alle verkooppunten

Inmiddels iconische "Chili" colorway

Deze "Green Chili" uitvoering is een nieuwe versie van de inmiddels iconische "Chili" colorway, die in het verleden in diverse kleuren is uitgebracht. Deze uitvoering ziet af van de traditioneel gekleurde buitenzool en is voorzien van een minimalistische zwart-witte basis die zorgt voor een heerlijke OG vibe. Zoals je kunt zien speelt de groene Stadium Green tint subtiel de hoofdrol doordat het is toegepast op de Swoosh, het tonglabel en de air unit in de hak. Ook qua materialen zit het meer dan snor, want we zien dat Nike gekozen heeft voor suede op de Swoosh en getrommeld leer langs het middenpaneel, wat zorgt voor een luxe premium uitstraling. 

Een releasedatum voor deze Nike Air Max 1 "Green Chili" is nog niet bekend, we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Green Chili Foto 1
Nike Air Max 1 Green Chili Foto 3
Nike Air Max 1 Green Chili Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur