Tim
Geschreven door
Tim

De viering van het Chinees Nieuwjaar staat zo goed als voor de deur en Nike slaat deze feestdag vrijwel nooit over. Ook dit jaar hebben zij weer een aantal sneakers die een eerbetoon zijn aan Chinese New Year, zoals de aanstaande "Year of the Tiger" -collectie. Vandaag werpen wij een blik op de officiële foto's van de Nike Dunk High "Pick Up" die dit feestje ook zeker niet overslaat.

De Nike Dunk High "Pick Up" is een clean witte sneaker met luxe details

Nike Dunk High Pick Up Foto 8
Nike Dunk High Pick Up Foto 9

De Nike Dunk High "Pick Up" is van van boven naar beneden volledig in het wit gekleed. Dat gezegd hebbende, bevat het ontwerp van de sneaker wel enkele nieuwe functies. Om te beginnen wordt het gladde leren bovenwerk gecombineerd met getrommelde leren overlays vergezeld van een gloednieuwe geweven ontworpen tong. Andere details zijn onder meer een toe box die is uitgerust met vijf stervormige perforaties die van onder naar boven lopen. Op de hiel zien we een Chinees karakter dat zich vertaalt naar "Pick Up" samen met "Be True To Your" aan de binnenkant van de leren tonglabels die verwijzen naar de originele reclame uit 1985. Ingewikkelde stiksels op het hiellipje en een stevige witte rubberen zool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

Wanneer dropt deze sneaker? Daar hebben wij op dit moment helaas nog geen antwoord op. Je kunt dus het beste dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina checken.

Nike Dunk High "Pick Up"

05
May 2022
Nike Dunk High "Pick Up"

Nike Dunk High "Pick Up"

DO2321-111
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim