Tim
Geschreven door
Tim

Stone Island is een Italiaans premium sportkledingmerk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van kledingontwerp en technologie. Het merk werd in 1982 opgericht door Massimo Osti en begon aanvankelijk als een diffusielijn voor C.P. Company, een ander gerenommeerd Italiaans merk dat door Osti zelf was opgericht. Stone Island vestigde echter al snel zijn identiteit en kreeg erkenning voor zijn unieke stofbehandelingen en functionele maar stijlvolle kleding.

Combineer die skills met de creativiteit van Tokyo Design Studio en de ervaring van New Balance, en je krijgt deze Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance FuelCell C_1 "Tan Brown" als eindresultaat.

Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance Fuel Cell C 1 Tan Brown Foto 4
Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance Fuel Cell C 1 Tan Brown Foto 6

De New Balance Tokyo Design Studio heeft een legendarisch verleden vol innovatieve sneakersilhouetten die worden ondersteund door grensverleggende samenwerkingen. Onlangs heeft TDS Stone Island toegevoegd aan hun samenwerkingslijst, door modellen zoals de FuelCell te bouwen en de lijnen tussen vorm en functie te laten vervagen. Op 27 juli komt het dynamische duo weer bij elkaar voor een nieuwe samenwerking.

Het Italiaanse luxemerk heeft de FuelCell C_1 herwerkt en heeft zijn voorliefde voor experimentele stoffen overgenomen en dat in NB's prestatiegerichte silhouet gegoten. Het bovenwerk is gemaakt van een gebreide stof van zowel synthetisch als biologisch katoen, wat zorgt voor een intrigerende look. Beneden rockt de tussenzool FuelCell-technologie met een plaat van koolstofvezel. Om de finishing touch te geven, is overal co-branding terug te vinden, met de kleurencombinatie die is geïnspireerd op de iconische Stone Island-jassen uit de jaren 90.

Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance Fuel Cell C 1 Tan Brown Foto 2

Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance FuelCell C_1 "Tan Brown"

28
Jul 2023
Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance FuelCell C_1 "Tan Brown"

Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance FuelCell C_1 "Tan Brown"

MSRCXST
Alle verkooppunten
Stone Island x Tokyo Design Studio x New Balance Fuel Cell C 1 Tan Brown Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim