Op 13 September van dit jaar dropte Supreme een kledinglijn in samenwerking met het modemerk COMME des Garçons. Het ging om t-shirts, truien, jassen en hoodies. In het geval van deze collab was het het supreme logo dat werd voorzien van een split-design. De collab was zo populair dat het binnen enkele seconden uitverkocht was. Op zich niet gek voor het merk dat bekend staat om instant sellouts, maar aan de resellprijzen te zien konden de mensen er geen genoeg van krijgen. Zo werden de kledingstukken voor over de 400 euro verkocht op sites als Marktplaats en StockX.

Supreme drop

Dit keer is het de beurt aan een collab tussen Supreme, Nike en COMME des Garçons voor de Nike Air Force 1 "Split Swoosh", dat op dezelfde populariteit kan rekenen als de kledinglijn.

De sneaker is gemaakt van eersteklas getrommeld leer in een onopvallende zwarte tint. Op de hak staat de tekst Comme des Garçons Shirt Supreme geborduurd in het wit. Een witte tussenzool zorgt voor wat contrast. Het unieke aan deze Air Force 1 is natuurlijk het Swoosh-logo, dat doormidden gezaagd is.

Op 8 November (12:00) zal de Air Force 1 Split Swoosh eerst droppen op de website van Supreme, waarna het op 15 November via de site van Nike verkrijgbaar zal zijn. Wees er op tijd bij, want deze gaat 100% zeker uitverkopen.

Geen geduld om te wachten op deze release? Dan kan je natuurlijk altijd even ons huidige aanbod Nike Air Force 1 sneakers checken!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur