Tim
Geschreven door
Tim

Supreme is een gerenommeerd streetwearmerk uit New York City. Het werd opgericht in 1994 en is uitgegroeid tot een wereldwijd cultureel icoon. Supreme staat bekend om zijn gelimiteerde releases, kenmerkende rood-witte logo's vaak in box logo's uitgevoerd en samenwerkingen met merken als Nike. Supreme heeft de straatmode en sneakercultuur opnieuw gedefinieerd en belichaamt een edgy mix van kunst, skateboarden en modetrends.

Nike en Supreme delen een opmerkelijke en invloedrijke relatie die een grote impact heeft gehad op de wereld van streetwear en de sneakercultuur. Beide merken hebben door de jaren heen samengewerkt aan verschillende limited-edition sneakerreleases en kledingcollecties. Deze samenwerkingen die de Air Force 1 sneaker als canvas gebruikt, weet de aparte ontwerpesthetiek van Supreme met de iconische design van Nike te combineren, wat resulteert in een nu al zeer gewilde en verzamelwaardige sneaker.

Een aantal maanden werden de eerste foto's van deze nieuwe Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown" voor het eerst gespot en het lijkt er inmiddels op dat de sneaker op het punt van droppen staat. We blikken vooruit op de release aan de hand van de foto's die vandaag gespot werden.

Supreme x Nike Air Force 1 Low Baroque Brown Foto 2

De populaire Baroque Brown kleur is toegepast op deze Supreme x Air Force 1 sneaker

Net als bij eerdere collabs van beide merken is deze versie van de Supreme x Nike Air Force 1 Low uitgevoerd in een heerlijke Baroque Brown tint, die eerst gespot werd op de sneakers die Travis Scott heeft gedropt. De sneaker heeft een luxueus bruin leren bovenwerk in combinatie met nylon tongen, die naadloos mixen met bijpassende tonale branding op de tongen, hakken en tussenzool. Voor een vleugje flair staat het kenmerkende box logo van Supreme in een levendige rode tint op de zijkant van de hiel en de binnenzool. Het ontwerp wordt afgerond door een stevige bruine rubberen zool die een vleugje ingetogen elegantie toevoegt.

We verwachten dat de sneaker deze winter zal droppen, we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown"

Datum nog
niet bekend
Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown"

Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown"

CU9225-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim