Tim
Geschreven door
Tim

Nike toont de laatste maanden veel liefde voor de Dunk, heel veel liefde. Terwijl Nike talloze nieuwe colorways voor de Dunk blijft uitbrengen, blijft de SB Dunk-versie altijd de sneaker waar veelal bijzondere en experimentele colorways op wordt toegepast. Als gevolg daarvan zit 2022 vol met hoogtepunten voor de SB Dunk met grote releases zoals de HUF x Nike SB Dunk Low "NYC" en "San Francisco", de Nike SB Dunk Low "Dodgers" en de Neckface x Nike SB Dunk Low. Nu breidt het SB team zijn Orange Label collectie uit met de aankondiging van de Nike SB Dunk High "Sweet Beet".

Voor deze nieuwe versie van de Orange Label sneaker wordt de altijd populaire witte basis met de kenmerkende kleurencombinatie gecombineerd met premium materialen. Wit leer is bedekt met leren overlays in een Roze "Sweet Beet" kleur. Orange Label logo's zijn toegepst op de tong en sockliner, terwijl een gestikte witte tussenzool rust op een "Sweet Beet" rubberen buitenzool om het ontwerp af te ronden.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike SB Dunk High "Sweet Beet"

Datum nog
niet bekend
Nike SB Dunk High "Sweet Beet"

Nike SB Dunk High "Sweet Beet"

DQ4485-600
Alle verkooppunten
Nike SB Dunk High Sweet Beet Foto 7
Nike SB Dunk High Sweet Beet Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim