Stephan
Geschreven door
Stephan

De Nike Air Max Dawn is het meest recente lid van de Air Max-familie. Het nieuwe model straalt één en al vintage uit, maar dan in een nieuw innovatief jasje. Het heeft in de korte periode dat het nieuwe model is uitgebracht al een flink aantal casual colorways ontvangen- iets dat deze Nike Air Max Dawn SE "Animal Print" niet is, want zoals je ziet is het één en al kleur dat de hoofdrol speelt. Wij zijn eens even aan de wandel gegaan met deze Animal Print en hebben dit natuurlijk haarfijn weten vast te leggen.

0 Nike Air Max Dawn SE Animal Print DH5132 001
Sneaker Squad

Knallende kleuren en een Animal Print vormen samen deze nieuwste Air Max Dawn SE

Zoals gezegd is de Nike Air Max Dawn de nieuweling binnen de Air Max-familie en ziet er qua design veel eenvoudiger uit dan die van bijvoorbeeld de Air Max 2021 en de Air Max Pre-Day. Het op vintage-geïnspireerde ontwerp leent zich beter voor retro-stijl colorways en voor bijvoorbeeld deze nieuwste colorway; de Animal Print.

De colorway waarvan deze sneaker gebruik maakt is Zwart, Habanero Red, Electro Purple en Wit. Electro Purple is toegepast op de toe box van suede, dit in combinatie met zwart en witte spikkels op de zwarte overlays rond de wreef, Habanero Red-gekleurd stof rond de veters en natuurlijk de Animal Print op de hak. Om het model te voorzien van wat contrast is de Swoosh en de middenzool voorzien van de kleur Wit. Een zwart/witte buitenzool rond de dierlijke looks van deze sneaker af.

Nike Air Max Dawn SE "Animal Print"

02
Jun 2022
Nike Air Max Dawn SE "Animal Print"

Nike Air Max Dawn SE "Animal Print"

DH5132-001
Alle verkooppunten
5 Nike Air Max Dawn SE Animal Print DH5132-001
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan