Teyana Taylor is niet alleen zangeres, actrice, danseres en choreografe, ze staat ook bekend als een gerespecteerde sneakerhead in de sneaker community. Ze werkte eerder al samen met merken als Reebok en Adidas en is nu klaar om haar eigen sneamer uit te brengen samen met Air Jordan. We blikken vooruit op deze prachtige Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "A Rose From Harlem".

Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 A Rose From Harlem Foto 9
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 A Rose From Harlem Foto 11

De Jordan 1 sneaker is vernoemd naar het hitnummer "A Rose From Harlem" uit 2018

De naam van de sneaker, "A Rose From Harlem", verwijst naar Taylor's hit "A Rose in Harlem" uit 2018 en is tevens de inspiratie achter deze release. De Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 is volledig opnieuw ontworpen, gekleed in een Gym Red, Black, Summit White, Earth en Coconut Milk kleurenschema. Andere opvallende details zijn een zwarte leren Swoosh met zigzagstiksels aan de zijkant, terwijl de andere kant een geborduurde rode Swoosh met groene doornen heeft.

De tekst "A Rose From Harlem" is gedrukt op de binnenste enkelflappen, "TEY"-branding op het linkertonglabel. Speciale inlegzolen, een speciale verpakking en een prachtig goudkleurige hangtag in de vorm van een roos maken het ontwerp compleet.

Wanneer deze sneaker voor dames zal gaan uitkomen is nog niet bekend, check dan ook dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "A Rose From Harlem"

Jun
01
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "A Rose From Harlem"

Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "A Rose From Harlem"

FJ0604-601
Alle verkooppunten
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 A Rose From Harlem Foto 7
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 A Rose From Harlem Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur