Tim
Geschreven door
Tim

Onlangs dropte de eerste Patta x Nike Air Max 1 als onderdeel van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave collab. Het ging hier om de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" die op 13 Oktober dropte op de website van Patta.nl om vervolgens op 15 Oktober te releasen op de SNKRS releasekalender van Nike. Gezien het feit dat er maar rond de 20.000 paartjes wereldwijd beschikbaar waren, zijn er helaas een hoop liefhebbers van het model niet in geslaagd een paartje te scoren. Gelukkig was de release van de Monarch niet het eind van de reeks, want Patta en Nike hebben inmiddels bevestigd dat er nog minimaal twee paartjes onderweg zijn, namelijk de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" en de Patta x Nike Air Max 1 "Night Maroon". Van het laatst genoemde paartje bekijken wij vandaag de eerste foto's.

Patta x Nike Air Max 1 "Night Maroon"

Patta x Nike Air Max 1 Night Maroon Foto 4
Patta x Nike Air Max 1 Night Maroon Foto 6

Het was al een poos bekend dat Nike niet alleen de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" zou gaan droppen, maar dat ook de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" uiteindelijk zou gaan releasen. Wat nog niet duidelijk was, is het feit dat er nog een derde colorway aan zit te komen. Het gaat hier om de Patta x Nike Air Max 1 "Night Maroon" waarvan er vandaag een aantal foto's zijn gelekt. De sneaker gaat gekleed in een Metallic Silver/Night Maroon colorway en lijkt gebruik te maken van een leren basis, in tegenstelling tot het mesh dat wij eerder zagen.

Voorlopig moeten we het doen met deze foto's, zodra er meer informatie beschikbaar is dan melden wij dit uiteraard weer op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Nike Air Max 1 "Night Maroon"

24
Nov 2021
Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon"

Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon"

DO9549-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim