Tim
Geschreven door
Tim

Nike SB is geen vreemde als het gaat om collabs, en de nieuwste samenwerking waarbij de Dunk sneaker de hoofdrol speelt zal worden uitgebracht in samenwerking met de gewaardeerde Japanse skateshop TIGHTBOOTH. De TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low getuigt van TIGHTBOOTH's unieke identiteit en voorliefde voor opvallende kleurenpaletten.

De TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low combineert raffinement met een vleugje flair door gebruik te maken van een klassiek zwart-wit kleurenschema. Ruig zwart suède siert het bovenwerk, wat een premium uitstraling meegeeft. Dit wordt prachtig gecompenseerd door witte leren overlays, met motieven die vaak worden geassocieerd met stalen vloeren.

Aan de zijkant zit een zwarte - schijnbaar reflecterende - Swoosh, gegarneerd met een opvallend oranje TIGHTBOOTH label. Verder is er een co-branded banddetail op de gestippelde kraag en een co-branded inlegzool onder de voet.

Daaronder vormt een zwarte tussenzool een harmonieus geheel met een witte rubberen buitenzool, die de look afrondt. Als knipoog naar maatwerk en persoonlijkheid worden de schoenen geleverd met een extra set veters. Verder zullen ze in een speciaal ontworpen doos zitten en waarschijnlijk samen met een gezamenlijke kledingcapsule worden uitgebracht.

Een datum hebben we nog niet voor je, we houden je op de hoogte van de releasedatum via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low Foto 8

TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low

Datum nog
niet bekend
TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low

TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low

FD2629-100
Alle verkooppunten
TIGHTBOOTH x Nike SB Dunk Low Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim