Tim
Geschreven door
Tim

Division Street, een sportonderneming opgericht door prominente supporters van de University of Oregon waaronder Phil Knight, kondigde onlangs de lancering aan van "Ducks of a Feather" - een nieuw online NFT-platform om de atleten van de universiteit van Oregon te supporten en hen in contact te brengen met fans, boosters en verzamelaars. De eerste collectie die op het Ducks of a Feather platform te zien is, heet "Flying Formations" dat in samenwerking met het American Football team van Oregon is ontworpen.

Flying Formations is een verzameling van 120 unieke, één-op-één digitale kunstwerken gemaakt en gerealiseerd door de legendarische Oregon supporter Tinker Hatfield en is gebaseerd op de Oregon Duck. Voor wat toegevoegde waarde krijg je bij elke NFT die je koopt uit de Flying Formations-collectie een bijpassende Nike Air Max 1 sneaker die ook mega limited is. De Nike Air Max 1 is in dit geval uiteraard ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield zelf.

Of deze sneaker ooit een bredere release gaat krijgen is nog niet bekend. Wel houden wij jou zeker weten op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Ducks Of A Feather Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim