Travis Scott, Fragment en Jordan gaan de samenwerking aan. Samen zijn zij druk bezig om deze Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG klaar te stomen voor een release in de Herfst van dit jaar. De Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG maakt gebruik van een een vergelijkbare colorway als die we eerder zagen op de Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 High OG Military Blue.

De sneaker trapt af met een witte leren basis die is voorzien van Blue en Royal Blue overlays die vervolgens worden aangevuld met de omgekeerde Swoosh-branding op de zijkant. 'Cactus Jack'-branding is terug te vinden op de tong en middels een opgestikte smiley op de linkerhiel. Fragment-branding is toegepast in de vorm van Hiroshi Fujiwara's dubbele bliksemschichtmotief dat te zien is op de hiel van de rechterschoen. Een Sail-middenzool, zwarte buitenzool, Wings-branding op het rechter hiellipje en Nike Air-branding op de tong ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

Helaas is het nog wachten op een releasedatum, maar wij houden je zoals altijd op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x fragment design x AJ1 Low foto 6
Travis Scott x fragment design x AJ1 Low foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur