Tim
Geschreven door
Tim

Travis Scott, wiens echte naam Jacques Webster is, is een populaire Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en producer. Hij staat bekend om zijn unieke stijl en invloed in de wereld van hiphop en muziek, maar ook om zijn samenwerkingen met verschillende merken, waaronder Nike. Travis Scott's samenwerkingen met Nike zijn zeer succesvol en gewild bij sneakerliefhebbers en fans. Zo werkte beide partijen eerder al aan een tal van sneakers, waaronder de Air Max 1 en Air Jordan 1.

Inmiddels is bekend geworden dat Nike en Travis Scott dit jaar nog met een nieuwe samenwerking komen, waarbij de Mac Attack de hoofdrol zal spelen.

Nike bracht de Mac Attack voor het eerst uit in 1984, een tennisschoen die werd geproduceerd voor tenniser John McEnroe. De Nike Mac Attack maakte eerder dit jaar al een comeback in diverse General Releases en als onderdeel van een collab tussen Nike en Social Status. Daar blijft het echter niet bij, want Travis Scott heeft ook zijn creatieve blik op de Mac Attack geworpen.

We blikken vooruit op de release van deze nu al legendarische Travis Scott x Nike Mac Attack SP "OG" die dit jaar nog zal gaan droppen.

Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 13

De simpele maar effectieve zwart en grijze colorway zorgen voor heerlijke OG vibes

Tijdens een optreden op 11even Miami stapte Travis Scott voor het eerst op het podium met zijn Travis Scott x Nike Mac Attack SP "OG" collab aan de voeten. Dit exemplaar van de Nike Mac Attack heeft dezelfde grijs-zwarte blokkering als het originele paar, maar heeft de kenmerkende omgekeerde Swoosh die is gebruikt op eerdere Nike en Air Jordan collabs van Travis.

Het ontwerp is gemaakt van mesh en leer met de bekende checkerboard tonglabels bovenop een witte tussenzool en een grijze rubberen buitenzool die het ontwerp afmaken.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, waardoor we het voorlopig met de foto's moeten doen. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 3
Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 4

Travis Scott x Nike Mac Attack SP "OG"

Datum nog
niet bekend
Travis Scott x Nike Mac Attack SP "OG"

Travis Scott x Nike Mac Attack SP "OG"

HF4198-001
Alle verkooppunten
Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 2
Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 5
Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 11
Travis Scott x Nike Mac Attack SP OG Foto 12
Tim
Geschreven door
Tim