Jacques Berman Webster II, beter bekend als Travis Scott, is een Amerikaans rapper, songwriter, muziekproducent en zanger uit Houston, Texas. Het is sinds een aantal jaar ook dé favoriete artiest van Nike om een collab mee aan te gaan. De superster werkte inmiddels al samen met Nike aan een handvol collabs, waarbij modellen als de Air Jordan 1, Air Jordan 6, Nike Dunk en de Air Force 1 werden gebruikt. Volgens insiders gaat de volgende collab de Air Max 1 als canvas gebruiken, wat voor ons natuurlijk goed nieuws is als Air Max 1 land.

Hoewel de sneaker nog niet volledig onthuld is, vingen we op Air Max Day 2021 een glimp op van de Travis Scott x Nike Air Max 1 via een video op de SNKRS-app. De nieuwste samenwerking van Travis Scott toont een Air Max 1 gekleed in een lichtgroen bovenwerk van mesh in contrast gebracht met bruine overlays. De kenmerkende omgekeerde Swoosh van Travis is aan de zijkant van de sneaker toegepast. Het lijkt erop dat er ook een "Cactus Jack" -logo op de tongen en hielen zal verschijnen.

Wel hebben we een mockup weten te scoren via de Ph Community, waarbij we een redelijk beeld krijgen hoe deze sneaker eruit zal komen te zien. Om op de hoogte te blijven over deze sneaker en nog veel meer ander sneakers check je regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.


Stephan
Geschreven door
Stephan